Aktuellt tillstånd

Knät är bättre jag skulle ljuga om jag sa att det inte var det, men jag vill ändå vara försiktig och inte överbelasta det för mycket så att det blir mer skada. Jag har sagta börjat gå utan kryckor och träna upp det lite igen TROTS att jag ej vet utgångsläget dvs jag vet inte om något är sönder. Om en vecka har jag tid på ortopeden igen och då får jag min dom. Tror knappast jag behöver säga att jag är sjukt nervös och att jag nog kommer vara ett stort nervvrak.
Jag kommer med uppdatering när jag är klar.

Sen till en annan sak. Jag är som kanske de flesta vet ett galet fan av Game of Thrones och idag har jag sätt det sista avsittet av säsong 7, Vilket enligt mig är den bästa säsongen hittills!! Det kommer bli en LÅÅÅÅÅÅÅNG väntan på säsong 8 som inte lär sändas förrän 2019 om vi har tur. :/ men som sagt jag kan leva på denna säsong ett tag till framöver. ;)

Ben har det bra och blir pysslad med av min Medryttare Hanna som hjälper mig så mycket. Jag kan inte tacka henne nog för allt. Ovärderlig hjälp <3

Nu knackar hösten på dörren och jag tar emot den med öppna armar, det ska bli så skönt att ha frisk ren luft och svala vindar. Jag vet jag är knäpp men jag älskar verkligen hösten på alla sätt.