Taggad ritt till ridhuset

Ikväll efter jobbet så red jag, Emelie Och Elaine upp till ridhuset och jag fick låna Emelies graman. Det fanns egentligen bara ett syfte med det och det var för att se hur han reagerade. Det gick ganska så bra men Laslo tyckte de var super jobbigt och sänka sig. Detta experimentet gjorde jag enbart av den anledning att jag ville se hur han blev utan en dragkamp. 

Jag tänker dock inte rida med den mycket utan han får lära sig att bära sig själv och vad ledande tygeltag är för något.  Emelie fick äran att rida honom i ridhuset och det gick jätte bra. Men han är laddad som en Ferrari på speed så det var mycket trippande och spändhet. Men som sagt det är något som ska jobbas bort och han ska lära sig att slappna av och ta det lugnt. 

Jag har även börjat tänka på det här med medryttare, jag vet att denne tidigt men de är själva poängen. Någon som får vara med från början och som kanske kan hoppa med honom då han tycker de är super kul. 

Imorgon har Emelie Laslo då jag har annat för mig på förmiddagen och egentligen inte hinner. Också en anledning till varför en medryttare skulle vara kanon. 
Vi får se vad som händer och sker helt enkelt.